Två veckor kvar tills tävlingsdebuten. Träningen de senaste veckorna har flutit på ganska bra. Blev smått överansträngd i ena baksidans sena efter att ha sprungit med spikskor för första gången men jag har ändå kunnat följa träningsprogrammet och springa mina lopp på 85-90%.  Första tävlingen i sikte är Windsprint den 26:e juli, där kommer jag att springa 100m. Än så länge är det svårt att veta i vilken form jag är i fysiskt men mentalt är jag helt redo för att tävla. Jag är otroligt tävlingssugen just nu men det är viktigt att inte stressa och börja tävla för tidigt, det leder bara till problem.

Idag blev jag också intervjuad av UNT tillsammans med Mårten ”Urmakaren” Prosell och det blev ett lyckat reportage med en hel del metaforer! (länk till artikeln)

Idag är det vila som gäller och imorgon ska jag köra ett sprintpass. Som sagt, tävlingssuget finns där, men den som väntar på något gott..

In omnia paratus.

Leave a Reply