Tack!

By 21 november, 2014Event

Igår var jag på tredje upplagan av Uppsala Idrottsgala i Fyrishov. Jag var där med min flickvän Alice och hade även mamma och pappa där som stöd. Kvällen började med VIP-mingel i en timme och efter det började galan där det väntade en smakrik trerätters middag. Strax efter huvudrätten så blev jag uppkallad på scenen för att ta emot ett stipendium från Uppsala kommuns Idrotts och Fritidsnämnd.

Stort tack!

Efter en utsökt panacotta började det dra ihop sig till att de två sista kategorierna skulle avgöras, årets idrottsman och årets idrottskvinna i Uppsala. Som ni vet var jag en av fyra nominerade till att bli årets idrottsman. Jag satt i green-room när jag fick reda på resultatet.

”-Årets idrottsman, han heter Erik Hagberg!”

Det jag kände då var bara ren och skär glädje. Att få känna det stora stödet jag har bakom mig var helt fantastiskt. Så här motiverad att träna och tävla som jag är nu har jag nog aldrig varit. Priset betyder väldigt mycket för mig då jag inför säsongen 2014 inte ens var säker på att jag skulle kunna tävla pga en fotskada. Men efter stor hjälp från Mårten blev jag kvitt skadan och tillsammans med Hamidou lyckades de hålla min kropp fräsch under hela sommaren. Men jag vill framför allt tacka alla som röstade på mig och alla ni som alltid finns där för mig oavsett.
TACK!

Dulcius ex Asperis.

 

Leave a Reply