Jag är extremt fokuserad. Jag har nog aldrig haft ett sånt här fokus. Kanske beror det på att jag fick bita av en stor bit av det sura äpplet i somras. Att jag verkligen inte vill hamna där igen. Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag har siktet inställt på EM i Amsterdam 2016 och att jag inte ska vara där som ”turist”.

Men det känns inte bara som att det är jag som är grymt fokuserad. Hela Team Hagberg är på g. Smärtans Mozart även kallad Mårten Prosell håller borta skavankerna och tillsammans med Hamidou Sinare hjälper de mig att hålla mina muskler mjuka och fräscha. Mario Bassani ser till att alla pusselbitar håller sig på rätt plats. Jonas Mårtensson och resten av KPMG är till stor hjälp med roddandet av mitt företag som håller föreläsningar och snabbhetsträningar. Adidas ser till att jag tränar i de bästa och skönaste kläderna samtidigt som coach Daniel Andersson är tillbaka i bättre slag än på länge. Fantastisk känsla när det rullar på som det gör nu!

Nu på söndag den 4/10 så ska jag vara med och springa för att samla in pengar till gatubarn i Burma/Myanmar. Det är Valsätrakyrkan som anordnar detta så oavsett om ni har tid eller inte på söndag så tycker jag att ni ska åka dit för att göra världen till en bättre plats!
Ni kommer också få chansen att springa 100m mot mig!

(länk till deras hemsida för mer info)

Vi ses på söndag 😉

In omnia paratus.

 

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply