YES! EM-kvalgränsen klarad och jag slutade på en andra plats på tävlingen Botnia Games i Vaasa, Finland. Endast två tusendelar från att vinna. I försöksheaten kom jag iväg riktigt bra i starten och det har nästan aldrig känts så lätt att springa. Tiden blev 6,74s efter att jag rullat i mål avstannande de sista 15 metrarna.

Inför finalen kändes det riktigt bra och jag var redo att sänka mitt nysatta rekord ytterligare. Återigen kommer jag iväg riktigt bra men sen så hör jag ett andra skott vilket betyder att det blir omstart. Jag går tillbaka till starten och inväntar kommando.

On your marks, set, go!

Efter en bedrövlig reaktion men ett för övrigt bra genomfört lopp så lyckades jag springa 6,70s. Nu sitter jag på tåget på väg till Alice för att ta det lugnt i några dagar. EM-kvalgränsen är nu avklarad och humöret är på topp efter många fina gratulationer.

Dulcius ex Asperis.

 

Leave a Reply